Boekvoorstelling "RESPECT IS DE NIEUWE PUNK"

Jun
12
12 Juni 2018 / 08:00 PM tot 09:00 PM

Location

Jeugdcomplex Rupel Boom FC
Hoofdingang De Schorre
Schommelei 1
Boom 2850
Belgium
Google map and directions

Meyrem Almaci stelt haar boek ‘RESPECT IS DE NIEUWE PUNK’ voor in Boom.

In alle Rupelgemeenten komen de Groenen op. Om mee te werken aan een menselijkere, eerlijkere en gezondere gemeente. 
Op 12 juni hebben de Groenen van de Rupelstreek (Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel, Schelle en Rumst-Reet) Meyrem Almaci uitgenodigd. Om de Rupelgroenen een hart onder de riem te steken en om over haar boek te komen vertellen. De boekvoorstelling gaat door op 12 juni om 20 uur in het Jeugdcomplex van Rupel Boom fc, Schommelei 1 in Boom. De inkom is gratis.

Waar gaat ‘RESPECT IS DE NIEUWE PUNK’ over? 

Het zijn turbulente tijden met grote uitdagingen. Het klimaat raakt verhit, letterlijk en figuurlijk. Het gaat hard tegen hard en alles wordt op de spits gedreven. Meyrem Almaci, voorzitster van Groen, is dat polariseren grondig beu. Het kan anders: menselijker, eerlijker en gezonder.

Gebaseerd op haar persoonlijk verhaal, en met de songs uit haar jeugd als soundtrack, houdt Meyrem Almaci in deze lezing een sterk pleidooi voor meer respect en samen opstaan. Ze vertelt over haar achtergrond en over hoe ze voorop wil lopen om samen een nieuw soort denken te bewerkstelligen. Mét respect voor het klimaat, voor rechtvaardigheid en voor een verbonden en vredevol samenleven.

Geestig en bevlogen verteld, met vuur en liefde, altijd vastberaden

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.