Groen in Aartselaar

19 Maart 2024

Groen in Aartselaar

Groen Aartselaar heeft een metamorfose doorgemaakt. Zo werd de kern, die zich al jaren inzet voor een eerlijk en fair beleid, versterkt met enkele jeugdige nieuwe gezichten, waartoe ik mezelf reken.

Met de opgebouwde ervaring en met uw steun willen we dit groene beleid verder zetten. En steun zullen we zeker nodig hebben in deze turbulente tijden, waarin het ieder voor zich hoogtij viert en velen uit de boot dreigen te vallen.

Als Groen Aartselaar zijn we trots om mee te werken aan een inclusief beleid. Dat doen we door een sociaal beleid te  voeren vanuit ecologisch standpunt.
Wij gaan verder dan andere partijen, wanneer die zich op de borst kloppen als ze een spreekwoordelijke boom hebben geplant. Wij gaan verder waar anderen blij zijn wanneer ze de plastic bekers hebben vervangen door glazen exemplaren. Wij kloppen ons niet op de borst omdat we subsidies geven voor elektrische wagens, terwijl dat geld beter kon worden gebruikt om vervoersarmoede te bestrijden.

Wij kloppen ons wel op de borst wanneer we zorgen dat ons Aartselaar een aangenaam Aartselaar is met nieuwe vlonderpaden, het natuurgebied de Reukens verder wordt uitgebouwd in een volledig verstedelijkt gebied; wanneer we ons succesvol verzet tegen ISVAG verder zetten, wanneer we ervoor hebben kunnen zorgen dat het nieuwe gemeentelijke zwembad energiezuinig en duurzaam werd ontworpen.

Allemaal dankzij een ploeg die zich al jaren inzet voor een groen beleid waarin iedereen aan bod komt.

 

z_Ive_avatar.jpg

Ive De Saeger
Lijsttrekker