Schepen Hans Cops zetelt voortaan als onafhankelijke.

16 December 2023

Schepen Hans Cops zetelt voortaan als onafhankelijke.

Persbericht Groen Aartselaar   

Schepen Hans Cops zetelt voortaan als onafhankelijke.

Dit wordt maandag 18/12 aangekondigd op de Aartselaarse gemeenteraad. “Als groenen proberen wij elke dag te timmeren aan een groener en socialer Aartselaar. Natuurlijk betreuren wij het dat Hans daar niet langer mee zijn schouders wil onder zetten”, klinkt het bij Peter Apers, gemeenteraadslid voor Groen Aartselaar. “Maar ook zonder Hans zullen de inwoners van onze gemeente op ons kunnen blijven rekenen”.

Peter Apers benadrukt dat Groen haar werk in de gemeenteraad “constructief kritisch” zal verder zetten. “Wij doen aan politiek voor de inwoners van Aartselaar en dat blijft zo. De individuele keuze van Hans verandert daar niets aan”.

Peter blikt tegelijk ook vooruit naar de lokale verkiezingen van oktober 2024: “ Momenteel zijn wij volop bezig met de lijstvorming. Nu Hans Cops geen deel meer zal uitmaken van Groen, is dit een kans om een nieuw gezicht te lanceren. Begin 2024 zullen wij onze nieuwe lijsttrekker kunnen voorstellen aan de inwoners, onze gesprekken tot verjonging zijn helemaal uit de startblokken . Wij kijken dus met vertrouwen uit naar de toekomst om ook na oktober 2024 mee het verschil te maken in Aartselaar.